Мальовица е едно от най-подходящите места, където да се научите да карате ски или сноуборд

Свързани новини

08.03.2022 13:34

Мальовица – отлично място за първи стъпки в зимните спортове

Видян 1110 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


    Независимо дали сте начинаещ или дългогодишен запален любител на зимните спортове, Мальовица е едно от най-подходящите места, където да се научите да карате ски или сноуборд. Разположен на 80 км от Столицата, този красив курорт е лесно достъпен и е идеална дестинация за почивка на цялото семейство.




    Централната планинска школа, разположена непосредствено под пистите, разполага с наскоро обновен ски гардероб, предлага наем на пълно ски оборудване, както и услугите на квалифицирани учители, които могат да Ви научат да карате както ски, така и сноуборд. Предлага се както индивидуално, така и групово обучение, като се прилага модулният или почасовият принцип според желанията на клиентите.




    Голямо предимство на курорта предоставят теренните форми в ски зоната. С разнообразието си те гарантират качествено обучение на ниво начинаещи на двата учебни плаца, така и 2 ски писти подходящи за всички, които вече са овладели тънкостите на карането на ски или сноуборд.




    Цените на индивидуалните и груповите уроци варират в зависимост от продължителността и размера на групата, но са между 30 и 40 лева на час.




    При групово обучение групите се съставят по възраст и ниво.




    Ски учителите са квалифицирани и притежават опит и с работата с деца. Те споделят, че често в първия ден децата са по-притеснени, понякога имат нужда от напомняне на вече наученото. Някои напредват по-бързо от останалите и в този случай могат да бъдат преместени в друга група.



    Учебен плац „Меча поляна“ е подходящ за напълно начинаещи и хората с базови умения, които искат да опреснят знанията си. Към учебния плац работи лента, която помага на начинаещите да се придвижат. След като натрупаме няколко часа опит подходящи за спускане са двата ски влека Меча поляна 1 и Меча поляна 2, както и ски влекът на Даскала на писта Ръждавица.




    Пистите „Улея-Стената“ и „Ръждавица“ са маркирани като червени и черни и са подходящи за всички скиори, които са натрупали достатъчно умения, за да се впуснат в по-смели приключения.




    Ски учителите предлагат уроци и на скиори и сноубордистис повече опит, които искат да усъвършенстват техниката си.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.