30.09.2019 14:56

Майкъл Джонсън: Коулман не може да бъде лицето на атлетиката

Видян 1565 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Новият световен шампион на 100 метра Крисчън Коулман не може да бъде лице на леката атлетика след пропуснатите три допинг теста, според американската легенда Майкъл Джонсън.


 Американската антидопингова агенция обвини Коулман за пропуснати три допинг теста в рамките на 12 месеца, но по-късно се оказа, че трите неявявания на проверки са в период от 13 месеца и затова не му е било наложено наказание. Пропуснатите проверки обаче накараха Джонсън да нападне сънародника си.


“Това напълно го дисквалифицира от това да бъде лице на спорта. Това ще го следва, както и трябва да бъде. Мисля, че това е изключително важно около спорта, защото Крисчън Коулман беше предлаган да замести Юсейн Болт като голямата звезда на спорта. Не мисля, че това ще се случи сега като резултат от това. Смятам, че феновете на атлетика не толерират каквито и да е допинг нарушения”, каза Джонсън пред BBC.


В същото време ямайката Шели Ан Фрейзър-Прайс спечели своята четвърта световна титла на 100 метра и общо осмо световно злато в своята кариера. 32-годишната ямайка, която се завърна на пистата след майчинство, не даде шанс на останалите финалисти от началото до края и финишира първа за 10.71 секунди - най-добър резултат в света за сезона.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец