Свързани новини

20.08.2020 09:48

Лудогорец с успех в Подгорица

Видян 1208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският шампион Лудогорец победи като гост Будучност (Подгорица) с 3:1 и се класира за втория квалификационен кръг в Шампионската лига по футбол.
Заради пандемията от коронавирус квалификациите в турнира се играят в един мач. Във втория кръг на пресявките Лудогорец ще играе срещу Мидтиланд (Дания). Двубоят е в Разград следващата седмица.


Лудогорец поведе с 2:0 още до 25-ата минута и въпреки че имаше някои трудни моменти в края на първото и през второто полувреме, българският шампион стигна до трети гол в добавеното време и спечели мача.
Още във втората минута гостите имаха прекрасен шанс да отбележат. Каули Оливейра получи пас от Текпетей, но след удара му топката срещна левия страничен стълб на вратата на домакините.
Новото попълнение Ихинио Марин вкара за Лудогорец в 12-а минута. Чибота центрира по земя, Драгоевич не успя да улови топка, която рикошира в крак на защитник на Будучност и попадна в Марин, който без проблем я изпрати в празната врата от близка дистанция.
В 25-ата минута Мавис Чибота от фаул удвои преднината на Лудогорец. Каули овладя пред наказателното поле и подаде към Ихинио, който беше фаулиран, а Чибота реализира от прекия свободен удар след шут над стената.


Централният защитник Игор Чукович намали резултата за домакините от Будучност в 31-ата минута след грешка на Ренан. Бразилецът тръгна да излиза неразчетено при едно центриране, но се отказа. Чукович стреля параболично с глава и прехвърли бразилския страж.
В 87-ата минута Александър Вуячич пропиля отлична възможност да изравни за домакините, след като ударът му с глава премина близо до дясната греда на Ренан.
В третата минута на добавеното време Каули Оливейра реши всичко в двубоя, реализирайки третото попадение за български тим след асистенция на Жоржиньо.


Източник: БНР


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак