17.09.2015 16:59

Лудогорец разчита на Черно море, за да оглави А-група

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Два отбора са на върха в родното първенство след 8 изиграни кръга. Защитаващият титлата си Лудогорец дели първото място с 15 т., колкото има и съставът на Литекс. Трети е Берое с една по-малко, а Славия и Левски допълват петицата с по 12 т. Именно малките разлики гарантират настървени битки в предстоящия девети кръг на шампионата.


Лудогорец ще разчита на Черно море да спира Литекс като гост днес от 20:00 на градския стадион в Ловеч. Равенство или победа за моряците ще даде шанс на орлите да излязат еднолично като лидер в класирането. Разградчани пък приемат Ботев Пловдив утре от 20:00, а изненада е малко вероятна.


Левски и Берое е дербито на деветия кръг. Мачът е последен от програмата и ще се играе в неделя от 20:00. В последните години сблъсъците между двата отбора не минават без инциденти, а борбата между агитките започна още през седмицата. Сините привърженици открито обидиха старозагорските ултраси с призива „Селяните прости, на гранда Левски са на гости!“. И двата състава ще хвърлят всички сили в търсене на победа, тъй като всеки от тях има шанс да атакува първата позиция в класирането при евентуални загуби на лидерите в шампионата.


Останалите двубои от кръга са Монтана - Славия (утре от 16:15) и Локомотив Пловдив - Пирин Благоевград (неделя от 17:30).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец