Свързани новини

19.01.2021 10:01

Лудогорец и ЦСКА София искат колумбиец

Видян 4433 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Основните претенденти за титлата в България по футбол - Лудогорец и ЦСКА София, влязоха в задочен спор и на трансферния пазар. Според информации в португалската преса двата клуба са отправили предложения за закупуване на колумбийския нападател на Беленензеш Матео Касиера. Интерес към играча проявява и полския Гурник Забже. Трите клуба предлагат 300 000 евро трансферна сума с договор за 3,5 години, като най-висока заплата за играча дава Лудогорец, пише ProEleven.


Касиера, 23-годишен, подписва петгодишен договор през 2016 година с нидерландския гранд Аякс, но играе предимно за дублиращия тим, а от 2019-а се подвизава в португалското първенство с екипа на Беленензеш.


Очаква се развитие по трансфера да има в близките дни, а ако се стигне до продажбата на Касиера, Беленензеш има готов вариант за негов заместник в лицето на бившия си нападател Мауридес, който за кратко игра и в ЦСКА. Мауридес се подвизава в Беленензеш в периода 2016-18 г., след което бе продаден в ЦСКА, откъдето бе трансфериран в китайския Чанчун. В момента Мауридес е без клуб, а за последно игра в корейския Анянг, предаде БНР..



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.