Свързани новини

11.12.2013 16:10

Лудогорец гостува на загребското Динамо

Видян 1270 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази вечер от 20:00 шампионът на България Лудогорец ще изигрие последния си мач от груповата фаза в Лига Европа. Орлите са безспорният лидер в групата с 4 победи и 1 равенство в 5 мача и голова разлика 9:1. 13-те спечелени точки от разградчани класираха тима в елиминационната фаза на турнира предварително. И въпреки, че нищо не може да измести първенецът в А група от лидерската позиция в Лига Европа, Лудогорец смята да завърши груповата фаза с победа, още повече, че мачът е срещу стария му познайник Динамо (Загреб).


На тръгване към Хърватия треньорът на орлите Стойчо Стоев коментира целите на отбора си и спомена, че ще продължи ротациите в състава: „Нормално е да искаме да победим, отиваме с тази нагласа. Те ще играят спокойно, защото вече нямат шансове. Вероятно ще има промени, твърде рано е да ги казвам. Проблемите постоянно възникват. Стремим се с тези ротации да не се усещат“.


Междувременно стана ясно, че вратарят на шампионите Владислав Стоянов вероятно ще е в идеалния тим на груповата фаза. В конкуренцията на вратари като Уго Лорис и Брад Фридъл (Тотнъм), Федерико Маркети (Лацио), Висенте Гуайта (Валенсия), Нето (Фиорентина), Вето (Севиля), нашенецът е единственият допуснал само 1 гол.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей