Остра позиция

Свързани новини

02.10.2023 16:27

Ливърпул с остра позиция след скандалното съдийство в мача с Тотнъм

Видян 2202 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Ливърпул излезе с много остра позиция срещу Асоциацията на футболните съдии в Англия (PGMOL) след скандално отменения гол срещу Тотнъм през уикенда. Червените записаха първа загуба за сезона във Висшата лига след поражението от Тотнъм с 1:2 в Лондон, като тимът на Юрген Клоп завърши срещата с девет души. Най-скандалният момент в двубоя бе отмененият чист и видим с VAR гол на Луис Диас в средата на първата част, когато страничният рефер сигнализира за засада, но повторенията ясно показаха, че такава няма. Въпреки това ВАР потвърди решението, а скоро след това Тотнъм поведе в резултата. След двубоя стана ясно, че съдията на ВАР е мислел, че голът е зачетен и затова е потвърдил решението, но не се разбра защо след това не е поправил грешката си.

"Ясно е, че не бяха приложени коректно правилата на играта и спортната почтеност бе нарушена. Разбираме напрежението, под което са поставени съдиите, но това напрежение би трябвало да бъде намалено от VAR, а не увеличено. Заради това е неприемливо, че не бе предоставено достатъчно време, за да се даде възможност да се вземе правилното решение, а нямаше и последваща намеса. Не приемаме определението за "човешка грешка" и настояваме за пълно и прозрачно разследване. Междувременно ние ще разгледаме всички възможни опции с оглед на очевидната нужда от ескалация и решение", се казва в позицията на Ливърпул. Пресилено бяха дадени 2 червени картона на отбора, което допълнително подхрани съмненията за купени съдии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.