14.01.2019 10:31

Линдзи Вон изпусна уикенда на голямото си завръщане

Видян 3067 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на алпийските ски Линдзи Вон пропусна уикенда на голямото си завръщане. 34-годишната американка планираше да участва в спускането и супергигантския слалом  в Санкт Антон. Вон обаче отложи своето завръщане. Припомняме, че Вон се контузи през ноември по време на тренировка. По-късно тя разкри, че има увреждане на предна кръстна връзка и натъртване на кост. В последните години американката непрекъснато е измъчвана от тежки травми и имаше няколко дълги отсъствия от пистата.


През октомври олимпийската шампионка от Ванкувър 2010 обяви, че ще прекрати състезателната си кариера след края на сезона. Впоследствие тя намекна, че плановете й могат да се променят заради контузията.


Вон има 84 победи в Световната купа и изостава само с четири от рекорда на Ингемар Стенмарк.


34-годишната скиорка обаче заяви, че евентуално отлагане на края на кариерата й няма общо с подобряването на едно от най-великите постижения в този спорт.


В същото време Марсел Хиршер спечели 67-а победа за Световната купа, след като триумфира на слалома в Аделбоден. Австриецът победи за пети път в швейцарския курорт и за трети път записа дубъл, след като в събота победи и в гигантския слалом.


Хиршер беше едва трети след първия манш, но във второто спускане беше безгрешен, с което вдигна високо летвата и никой не подобри времето му.


Вторият манш премина без българско участие, след като Алберт Попов и Камен Златков не успяха да влязат в топ 30. Попов, който дотук има две влизания във втори манш в слаломи през сезона, се класира 35-и



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни