Свързани новини

09.07.2012 12:10

Левски взема пирон на Евертън

Видян 1396 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-очакваният трансфер в лятната селекция на Левски е почти факт. Сините договориха личните условия с 22-годишния нападател Жоао Педро Перейра Силва от легендарния английски Евертън.


Бившият младежки национал на Португалия е готов да парафира контракт за няколко години с Левски. Високият 189 сантиметра играч пристигна в лагера на геренци в австрийския спортен център Линдабрун с двама от своите мениджъри, които в продължение на часове водеха преговори с изпълнителния директор Иво Тонев. Младокът премина успешно медицинските тестове, а след известни разногласия се договори и за всички детайли относно личните си условия.


Сега единствено се очаква днес от Евертън да бъде подписан контрактът с Левски, както предварително бе постигнато споразумение. Жоао Силва е в хотела на сините, но не тренира, тъй като все още не е официално футболист на клуба.


Иво Тонев изрично желае подписването на договорите от трите страни, преди играчът да започне подготовка под ръководството на треньора Илиан Илиев.


Левски прати факс до офиса на Евертън, но тъй като английския отбор е в почивка се очаква днес, когато е първият работен ден да бъдат върнати разписаните документи.


Въпреки завидните си физически данни – убийствена физика и страховит десен крак, Жоао Силва няма официален мач за Карамелите. През последните 2 сезона, за да не бъде пирон от резервната скамейка, той е бил преотстъпен от Евертън на португалските Униао Лейрия и Витория Сетубал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв