Свързани новини

04.08.2009 13:08

Левски призова феновете да си купят билети по-рано

Видян 1376 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на Левски призовава привържениците на отбора, които ще го подкрепят срещу ФК Баку в сряда да се възползват от предварителната продажба на билети, пише БГНЕС.


Шефовете от "Герена" се обръщат към феновете си и с молбата да се възползват от възможността да заемат местата си в периода между 18:30 - 20:00 часа, за да се избегне струпването на хора пред касите и входовете в последния момент преди началото на двубоя в 20:30 часа. Левски информира, че при запълване на капацитета на даден сектор от стадион "Георги Аспарухов", вратите на съответния сектор ще бъдат затворени. Относно риска от евентуално хвърляне на бутилки на пистата, напитките които ще се продават по трибуните ще бъдат предлагани за консумация само и единствено в чаши. Също така на стадиона няма да бъде позволено внасянето на бутилки, поради опасение от съдържание на алкохолни и запалителни течности в тях, които са забранени от закона за употреба по време на спортни събития. При неблагоприятни климатични условия и валеж на стадиона няма да бъдат допускани хора с чадъри. За целта е уместно да бъдат използвани дъждобрани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.