Свързани новини

15.08.2021 07:08

Левски обърна Царско село за първата си победа

Видян 1367 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Левски постигна първата си победа за сезона, след като в мач от 4-тия кръг на първенството постигна обрат за 3:1 над Царско село. Момчетата на треньора Живко Миланов започнаха кампанията с три поредни победи и трябваше да сложат край на черната си серия на ст. „Георги Аспарухов“.


Нещата за „сините“ обаче не се развиха добре през първото полувреме. Левски опита начален натиск, но постепенно идеите в нападението се загубиха. За сметка на това гостите успяха да поведат в резултата в 28-та минута. Васил Шопов бе изведен от Балтанов зад гърба на защитниците на домакините и с хубав удар по диагонала направи 1:0.


След почивката Левски опита да промени развоя на нещата и в 51-та минута Билал Бари бе близо до изравнителния гол, когато засече центриране на Борислав Цонев с глава, но прати топката в ръцете на Янко Георгиев.


Малко след това Левски вкара. Георги Миланов се откъсна в наказателното поле, но ударът му бе блокиран. Топката обаче попадна на крака на Борислав Цонев, който на празна врата не сгреши и направи 1:1.


След още пет минути Левски вкара и втори гол. Борислав Цонев подаде с шпагат почти от аутлинията и намери Мартин Петков. Младокът насочи топката мощно под гредата за 2:1. В добавеното време на срещата Андриан Краев вкара трети гол. Полузащитникът се възползва от грешка в защитата на гостите и отправи хубав прехвърлящ удар, за да преодолее Ангелов за трети път. Това бе първи гол на Краев за Левски.


Така Левски спечели първите си три точки за сезона и към момента е на 11-та позиция в класирането. Царско село е място по-назад  с 2 точки след първите си 4 мача. В следващия кръг Левски гостува на Ботев (Пловдив), а Царско село е домакин на Арда.


Източник: БНР


Снимка: Sportal.bg


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Чурулик Марийкин 15.08.2021 09:55

    Акцията Спаси покойника „Джингиби Анадол Спорт“ отново е в ход !!! Играта-ЖАЛКА, въпреки истерията на смешните коментатори на ДИЕМИТЕ. Миналата година Монтана по същия начин се подложи и ИЗПАДНА, сега същото ще се случи и с „царете“ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева