С победата си Левски събира 18 точки от изиграни осем мача, но остава на осма позиция, на пет точки зад лидера Лудогорец

Свързани новини

19.09.2022 10:39

Левски наказа безидеен ЦСКА-София с два гола за три минути

Видян 1134 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


С вдъхновение, по-добри действия и тотално надиграване Левски победи ЦСКА-София с 2:0 в дербито от 11-ия кръг на Първа лига. Сините се наложиха над големия си съперник с попадения на Илиян Стефанов и Уелтън, които паднаха в рамките на три минути - между 78-ата аи 81-ата.



В срещата на Националния стадион Васил Левски отборът на Станимир Стоилов игра по-добре и не позволи на съперника си да отправи нито един точен удар. Успехът е първи за сините в дербито от три години и половина, като той прекъсва серия от 10 поредни двубоя, в които ЦСКА-София нямаше загуба от Левски.



Стефанов влезе от резервната скамейка и се разписа срещу ЦСКА по подобие на финала за Купата на България през май. Уелтън беше точен след контраатака и действия с едно докосване.
За 90 минути червените имаха много малко ситуации пред вратата на Левски. През първата част автогол беше отменен заради засада на играч на ЦСКА-София. Най-добрият шанс за тима беше удар в гредата на Джонатан Линдсет. Червените трябваше да доиграят мача и с човек по-малко заради червен картон на Иван Турицов.



С победата си Левски събира 18 точки от изиграни осем мача, но остава на осма позиция, на пет точки зад лидера Лудогорец. ЦСКА-София е трети в таблицата с 22 точки от девет мача. Поражението е първо за червените от началото на сезона, като тимът на Саша Илич беше в серия от шест поредни победи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв