Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич не пусна нито един българин сред титулярите, като единствено Станислав Шопов се появи на терена през втората част.

Свързани новини

18.04.2023 11:04

Левски изпусна да победи ЦСКА-София в оспорвано дерби

Видян 2227 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ЦСКА-София и Левски не се победиха в дербито от 26-ия кръг в Първа лига, завършвайки 0:0 на Националния стадион Васил Левски. Сините изпуснаха отличен шанс да надвият големия си съперник, след като Ивелин Попов пропусна дузпа в 89-ата минута.


Двубоят се игра пред около 22 хиляди зрители, въпреки лошото време, и беше изпъстрен с повече битка. Головите положения бяха изключителна рядкост. По-добрите шансове бяха на сметката на Левски, докато лидерът в класирането ЦСКА-София отново не впечатли с представянето си.


Двата тима се срещнаха за втори път от началото на сезона, като сините спечелиха през есента с 2:0. Освен това Левски и ЦСКА-София играха за втора поредна година на същата дата - 17 април.
Равният резултат съкращава преднината на ЦСКА на върха в класирането пред Лудогорец до само 2 точки. Червените записаха 15-и пореден мач без загуба, а освен това не допуснаха попадение в мрежата си в четвърта поредна среща. За Левски серията без поражение е вече шест срещи. Сините остават на четвърто място в класирането.


Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич не пусна нито един българин сред титулярите, като единствено Станислав Шопов се появи на терена през втората част.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец