Свързани новини

12.06.2009 13:59

Левски без лагер преди мача с Пирин

Видян 1425 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наставникът на Левски Емил Велев няма да води отбора на лагер преди утрешното гостуване в Благоевград на Пирин, предаде БГНЕС.


Кокала ще заложи на дублиращия отбор и футболистите, които не са получили достатъчно време за изява в първия отбор. "Кой ще е капитан, ще видите утре. Въпреки че мачът е без никакво значение, все пак това е сериозна среща за нас. Всеки, който излезе като титуляр утре или влезе в последствие трябва да даде всичко от себе си, да се раздаде докрай и да покаже, че има място в Левски. Тези футболисти ние сме ги наблюдавали много и не мисля, че утре ще бъде решаващия мач за тях и затова дали ще попаднат в мъжкия отбор през следващия сезон. Смятам, че няма с какво да ме изненадат. Отборът на Пирин е добър и имат млад и перспективен колектив, но ние имаме амбициите да спечелим двубоя от последния кръг. Най-малкото, заради това, че те ни биха за Купата. За мача на дублиращия отбор може да вземем футболисти от по-долна възрастова група от юношите. Смятам, че беше абсолютно безсмислено да има такава голяма пауза до последния кръг и по този начин да се съкрати времето на отборите за почивка и добра подготовка. Както е известно, след един месец започват евротурнирите. Ситуацията е доста нестандартна, няма да имаме много време за подготовка, футболистите ще бъдат пуснати десетина дни почивка, но смятам, че до първия ни мач в евротурнирите ще бъдем на 90-95 % готови. Ще изиграем три контроли до първия мач от евротурнирите, като в момента преговаряме с македонски тим и търсим съперник за трети или четвърти юли. Периодът е кратък и за селекция и се надявам, че до петък ще имаме яснота за привличането на някой от футболистите, с които разговаряме. Това са четири - пет човека, наблюдаваме и чужденци и гледаме техни мачове на видеозаписи. Смятам, че ще привлечем на трите поста по един футболист - конструктивен халф, бърз нападател и опитен защитник. Това поне според мен ни трябва за да се подсилим. Гаджев най-вероятно ще остане при нас и през следващия сезон. Очаквам Батков да разговаря с ръководството на тима на Макриев, за да го привлечем под някаква форма поне за мачовете в Европа", коментира Велев.


Старши-треньорът на Левски определи група от 18 футболисти, на които ще разчита за утрешния двубой от 30-ия, последен кръг на първенството с Пирин в Благоевград: Божидар Митрев, Цветан Димитров, Рашид Тиберканин, Мирослав Иванов, Иван Цачев, Давид Бистрон, Николай Димитров, Георги Чакъров, Симеон Иванов, Мартин Димов, Шакиб Бензукан, Георги Недялков, Боян Табаков, Димитър Димитров, Стефан Станчев, Лъчезар Манчев, Иван Заеков, Емил Колев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни