10.11.2008 18:53

Лече измъкна точката от Милан

Видян 1250 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

13-тият в класирането отбор на Лече успя да измъкне точката у дома след равенство срещу именития си съперник Милан. Двубоят завърши 1:1, като изравнителното попадение за домакините падна чак в 93-тата минута. Така „росонерите” не успяха да се задържат на върха на класирането в Калчото, след като Интер победи Удинезе и измести градския си съперник от лидерската позиция.
Футболистите на Милан пропуснаха куп чисти положения за гол. Въпреки непрестанните атаки грандът поведе над Лече едва 10 минути преди края на срещата. В 79-тата минута Гатузо изсипа топката към наказателното поле, а Пато с първото си докосване в мача се измъкна от Диамутен и изведе Роналдиньо, който за пореден път отбеляза единственото попадение за отбора си. След гола „росонерите“ се отпуснаха и отстъпиха на домакините да контрола над играта. Те пък не пропуснаха шанса си и стигнаха до изравняване в третата от петте минути на продължението. Тогава Дзанкета центрира от фаул и Еспозито не сгреши при изстрела си с глава.
Треньорът на Милан Карло Анчелоти бе яростен след края на мача. Той обвини за развоя на срещата главния рефер, който не е трябвало да отсъжда пряк свободен удар в полза на домакините, след който се стигна до обрата. „Допуснахме гол в последните минути, не заради липса на концентрация, а заради грешка на арбитъра”, категоричен бе Анчелоти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец