Свързани новини

05.06.2009 13:26

Лайъм Брейди: Ирландия е готова за битката с България

Видян 1557 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Асистентът на националния селекционер на Ирландия Джовани Трапатони - Лайъм Брейди, заяви в интервю за "Айриш Таймс", че ирландските футболисти за готови за тежка битка в утрешната световна квалификация с България на Националния стадион "Васил Левски", съобщи БГНЕС.


Легендата на Арсенал, който заедно с целия щаб на тима и 22-ма играчи пристигна вчера в София, заяви: "Гледайки досегашната ситуация и позицията, на която се намираме в групата, това ще бъде най-тежкият ни мач. Те знаят, че за да се върнат в борбата трябва да ни победят. Ние знаем какво ни чака на стадиона в събота. Играчите не живеят в някакви илюзии, че ще ни бъде лесно. Те знаят съвсем точно какво трябва да направят. Ще бъде страшно и те ще направят всичко възможно за да спечелят, ние все пак имаме играчи, които могат да се справят със ситуацията. Всички в отбора смятат, че ще можем да се справим със ситуацията. Нашите играчи очакваха много дълго време така ситуация да се появи отново. Роби Кийн, Деймиън Дъф и Ричард Дън - всички те, просто искат да отидат на Световното първенство. Те искат това, защото това им е в кръвта. Те чакаха много дълго време да се озоват в тази позиция. Последната ни успешна квалификационна кампания бе през 2002 година, когато се класирахме за Япония и Южна Корея, а това бе преди цели седем години. В последните кампании нямахме шанс, но сега ще дадем всичко от себе си за да успеем".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни