Свързани новини

03.06.2014 14:24

Кубрат Пулев: Ще загубя милион евро, но ще бия Кличко

Видян 1559 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Търгът за очаквания мач за световната титла в свръхтежка категория на IBF между българинът Кубрат Пулев и украинецът Владимир Кличко най-вероятно ще бъде на 16 юни. Колосалните 20 милиона щатски долара ще бъде наградният фонд на сблъсъка, а според специализирания сайт Fightingnews мениджърите на двамата боксьори вече са постигнали устна договорка за боя и е въпрос на време да се подпише официалния контракт. Веднага щом стане това, ще започне и търгът за събиране на наградния фонд. Както е известно, мениджърите на Кличко успяха да уредят по-висок хонорар на клиента си. Владимир ще получи 80% от парите, докато за Кобрата ще останат 20 вместо традиционните 25% за претендент.


Владимир Кличко пък набързо запя друга песен за Кубрат Пулев. В началото на май украинецът обясни, че българинът е млад, зелен и никой не го е чувал. Тогава обаче приказките бяха с цел да избегне такъв мач. В интервю за украинските медии Владимир най-накрая призна класата на Кобрата: „Най-вероятно следващият ми съперник ще бъде претендентът на IBF Кубрат Пулев от България. Той има много добра техника. Винаги е тежко срещу такива съперници, които са провели много мачове в аматьорския бокс. На мен никога не ми е било лесно срещу такива боксьори“, призна с половин уста украинецът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион