Свързани новини

26.02.2020 10:44

Кубрат: Договорът с Джошуа ще бъде готов до 3-4 дни

Видян 1042 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев сподели, че договорът за сблъсък между негои Антъни Джошуа трябва да бъде готов до „3-4 дни”. Боксьорът говори за bTV от Берлин, след като бе депортиран от САЩ заради проблеми с визата си.

„На летището в Чикаго всички бяха много учтиви. Снимахме се, даже се смяхме. Бях им доста интересен като личност и всички се бяха събрало. Бе бях депортиран, а телепортиран от самия себе си. Не виждам никакви притеснения или проблеми. Имаше някакъв проблем с визата, който обаче и те самите не успяха да ми обяснят. За мен всичко това е окей, така е трябвало да се случи. И Ванга е казала „следвайте знаците”. Това е знак, че трябва да се подготвям в Европа по концентрирано, а не в Щатите”, сподели той в скайп-връзка от Берлин, където се намира в момента, предава Gong.bg.  

„С тази виза B1/B2 си влизам всеки път в Щатите и няма никакъв проблем. Това е от поне 5 години. Не знам какво се случи. И те самите не са наясно, но както и да е. Моята виза е бизнес-туристическа, с която моите адвокати ми казаха, че имам право да се боксирам, да пребивавам в Щатите –всичко. Въпреки това, ние сме подали документи още миналата година, преди последния и мач, за работна виза. Просто малко са се забавили”, каза още той.

„Успях да гледам Уайлдър и Фюри. Не на живо, но по телевизията. Беше интересен мач. Не че Фюри беше толкова подготвен, просто на Уайлдър нещо му стана. Не беше на необходимото ниво, може би заради дрехите, с които излезе. Каза, че ас тежали над 40 паунда. Възможно е, малко недоглеждане на детайлите. Възможно е костюмът да му е натежал. Ще има трети мач между тях двамата през юли, пак в Лас Вегас. Именно заради това пропадна пъкления план на Еди Хърн да играе с победителя от тях двамата и да заобиколи мача с мен. Заради това пак сме на линия и организираме договора, който ще бъде готов до 3-4 дни”, каза Кубрат Пулев.


 


Снимка: Getty Images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое