Свързани новини

14.02.2009 11:31

Колоездач тренира при -5 градуса с барабаниста на група Д2

Видян 2441 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

20-годишният младежки национал по колоездене Борислав Иванов тренира тези дни в София при температура от минус 5 градуса, заедно с барабаниста на популярната група Д2 - Явор Александров, съобщиха от пловдивския КК Цар Симеон Рея 96.


Двамата навъртат ежедневно над 100 километра. Вчера Борислав и Явор първо караха по околовръсното шосе на София за ужас на премръзналите минувачи. След това тандемът се пусна по бул. Цариградско шосе в посока Пловдив и стигна чак до Ихтиман, където направи няколко тежки изкачвания по височините на местния Балкан. В сряда пък Иванов, който заради студентските си изпити, се готви в родната София, сам пристигна в Пловдив, за да се види със съотборниците и главния треньор на клуба си Петър Павлов. В това нямаше да има нищо неестествено, ако бегачът не бе дошъл под тепетата направо с велосипеда си от София. "Какво толкова, че съм дошъл с колелото. Та това са само някакви си 150 километра, не е чак толкова много. Иначе времето не ме бърка много-много, какво да правя, като е много студено? Аз трябва да си навъртя планираните километри. Нали сме в подготовка, а състезанията идат", коментира Борислав Иванов. Колоездачът обаче няма да има компания на тренировките днес, защото Явор Александров и неговата група Д2 гостуват в Пловдив. Днес групата дава благотворителен концерт в Клуб "Петното".
"Явор ме покани на концерта, но аз няма как да дойда в Пловдив за тази тяхна изява. Иначе той, освен отличен барабанист, е и отличен състезател. Бил е дълги години колоездач на ЦСКА и от там са знаем много добре. Нали и аз бях в ЦСКА, преди да премина в отбора на Цар Симеон Рея96", коментира Иванов. "Явор твърдо е решил да се върне в колоезденето след годините отсъствие. Сега го убеждавам да дойде и да кара за пловдивския клуб и той може и да се съгласи. Дано треньорът да го вземе", допълни младият състезател. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,