Свързани новини

18.11.2014 16:24

Кобрата с нов отбор от 2015 г.

Видян 1171 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като Кубрат Пулев изигра последния си мач за 2014 г., неформално договорът между него и германската му агенция Зауерланд изтече. Официално това ще се случи в края на годината. Големият въпрос е ще продължи ли Кобрата да се подготвя при немския си треньор. Интерес към родния боксьор проявяват американски и британски агенти.


Смяната на отбора бе загатната от софиянеца. Обществена тайна е, че от Зауерланд са подходили небрежно спрямо Кобрата и нарочно са форсирали двубоя, заради личните си финансови интереси. Хонорарът на Пулев от битката, в която той влезе като официален претендент за пояса на Международната боксова федерация, е 1,45 млн. долара. По неофициални данни обаче между 30 и 40% от него ще отидат в джоба на фамилията Зауерланд.


Треньорът на Кобрата Ото Рамин бе попитан в жива връзка в предаването Sport7 по TV7 дали двамата ще продължат работата си заедно: „Това трябва да се реши скоро. Решението зависи от Пулев“, каза Рамин.


Германецът коментира и възможността на Пулев отново да атакува световната титла: „Той първо трябва отново да си върне позициите. По мое мнение отново трябва да се пребори за европейския пояс и след това постепенно да върви нагоре по стълбицата. Това ще рече още поне 3 или 4 мача на професионалния ринг, което ще отнеме около 2 години“, добави настоящият треньор на Кобрата.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог