11.09.2008 11:35

Кими Райконен: Не съм се е отказал да гоня титлата

Видян 1432 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пилотът на Ферари Кими Райконен заяви вчера, че въпреки нелепото си отпадане на пистата в Белгия не се е отказал да гони титлата. Той изостава с 19 точки от лидера Хамилтън, пет състезания преди края на шампионата.


„Беше страхотно да се боря отново за победа, но резултатът е много разочароващ. „Спа“ е най-хубавата писта в календара и имах точното усещане за колата. Няма смисъл сега да се оплаквам, дадох най-доброто от себе си, но не беше достатъчно. Няма да се предавам и ще се боря до края. Не съм в най-добрата позиция, но има време и аз не съм от тези, които се предават лесно“, коментира световния шампион.


Както е известно той катастрофира 2 обиколки преди края на Гран При на Белгия след като бе изпреварен от пилота на Макларън – Мерцедес Люис Хамилтън. В същото време стана ясно, че тимът на „Сребърните стрели“ е пуснал жалба до Апелативната комисия относно наказанието от 25 секунди, наложено на техния пилот за неправилно изпреварване. От Макларън също така съобщиха, че веднага след маневрата, с която Хамилтън задмина Райконен от рейс контрола са казали, че изпреварването не е неправилно и всичко е наред. Само два часа след края на състезанието обаче стюардите решиха, че Хамилтън е нарушил правилата и му отнеха победата. Следващата недпревара е този уикенд на пистата „Монца“ в Италия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева