Той каза, че федерацията е изпълнявала всички изисквания на Антъни Иванов, който не е искал да тренира с останалите и е правил отделна подготовка. От тази година обаче изискванията към него са да тренира централизирано.

Свързани новини

28.03.2023 15:59

Капризите на Антъни Иванов идват в повече: Георги Аврамчев

Видян 3641 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Президентът на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев обяви, че няма конфликт с Антъни Иванов, въпреки че той отказва да подпише договора за 2023 г. Плувецът публикува в социалните мрежи видео, в което каза, че не вижда смисъл да плува. Впоследствие стана ясно, че той отказва да подпише договора си.


След това адвокатът му Георги Градев обясни пред bTV, че причината е ниската заплата, която е колкото на "продавачка в супермаркет".
"Искам да ви уверя, че Българската федерация по плувни спортове не воюва с никого, най-малко с Антъни Иванов. Последната ни среща с него беше през декември на световното първенство, беше много ентусиазиран, не е споменавал нищо, че нещо го притеснява и че не е доволен.


Той каза, че федерацията е изпълнявала всички изисквания на Антъни Иванов, който не е искал да тренира с останалите и е правил отделна подготовка. От тази година обаче изискванията към него са да тренира централизирано.

"Капризите му идват в повече. Той иска баща му да му е личен треньор, но баща му няма ценз и няма как да го запишем като негов треньор. Не иска да тренира с националния отбор и когато отборът е на Белмекен, той иска в Сандански, отборът е в Бургас, той иска във Варна. Изпълнихме всичко, само да има мир. Но накрая резултатите не са добри”, каза още президентът на БФПС.


Аврамчев съобщи, че заплатата за тази година на Иванов е 2000 лв. според договора. За последните 4 години плувецът е получил 227 650 лв. под формите на заплати и стипендии.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за