Свързани новини

12.06.2009 12:55

Канаваро не харесва Зидан, феновете на Юве не харесват него

Видян 1378 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистът на Ювентус и италианския национален отбор Фабио Канаваро определи звездата на световния футбол от близкото минало Зинедин Зидан като една от най-неприятните личности, която е срещал по терените.


"Предполагам, че моите думи навярно ще покажат арогантност, но аз държа да кажа това в прав текст: Зинедин Зидан е навярно най-неприятната личност, с която съм се срещал на терена. Велик шампион и не по-малко велик играч, но понякога той е просто непоносим. За него принципите на феърплея са абсолютно чужди", по този начин капитанът на "Скуадра арзура" е представил световния шампион от 98 година в автобиографичната си книга. 35-годишният защитник призна, че за завръщането му в Ювентус сериозна роля играе и дългогодишното му приятелство с наставника Чиро Ферара. "Когато имах проблеми в Мадрид, той ме подкрепяше. А за връщането в Юве се реших след едно негово обаждане. В края на април Чиро ми се обади и ми даде да разбера, че се нуждае от мен. След това аз вече нямах съмнения в кой тим ще започне за мен следващия сезон", сподели Канаваро в интервю пред Goal.com, съобщи агенция БГНЕС.


Междувременно започна протест на феновете на Ювентус срещу завръщането на бившия защитник на Реал Мадрид в Торино. "Протестите ще продължат без акции на насилие. Но те няма да пречат на представянето на футболистите. Феновете сме на мнение, че Канаваро никога повече не трябва да играе за Ювентус", заяви представител на фенското движение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв