Свързани новини

30.11.2021 09:54

Как Шакил О’Нийл изостави сандвичите и отново се превърна в машина

Видян 4856 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изминаха 30 години, откакто легендата на НБА Шакил О'Нийл за последен път показа своите добре завити коремни мускули- но сега той отново успя да оформи "плочки", следвайки нов режим на фитнес и диета.


О'Нийл, част от отбора на Ел Ей Лейкърс, който спечели три поредни титли от 2000-2002 г.,  и по-късно завоювайки четвърта  с Маями Хийт, се оттегли от баскетбола през 2011 г. и бързо придоби лоши навици.


Съобщава се, че теглото му нарасна до повече от 146 килограма по-рано тази година, а състоянието на 49-годишния футболист се усложни от личната трагедия – загубата на сестра му Айша Харисън-Джекс и на бившия съотборник на Лейкърс Коби Брайънт.


  Въпреки това, О'Нийл вече смени хляба и тортите с „плодове, протеинови шейкове, салати, риба, пиле и аспержи или други зеленчуци“ – диета, допълнена от интензивни тренировки в залата в опит да свалите килограми.


Ежедневните тренировки вече се състоят от 20 минути кардио, тежести и коремни преси, като иконата дори обещава скоро да започне джогинг. Неговата новооткрита дисциплина се отплаща, като теглото му сега е около 133 килограма и двукратният златен медалист от олимпийски игри с Dream Team може да се похвали с по-стройна, по-дефинирана форма на тялото. 


 
"Започнах да се храня по-здравословно и да подбирам какво хапвам, сподели О'Нийл. "Винаги съм бил фен на сандвичите и ядях това на закуска, обед и вечеря, дори между храненията. Сестра ми почина малко преди Кобе. След това почина и Кобе, а след него загубих още 28 души покрай себе си. Това беше една ужасна година и почувствах, че трябва да направя нещо със себе си.”


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.