Свързани новини

19.03.2010 17:24

Йордан Тодоров донесе победа за "смърфовете" в Стара Загора

Видян 1387 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Локомотив Пловдив победи изненадващо с 1:0 като гост Берое, след гол на Йордан Тодоров, в първия мач от програмата на 19-ия кръг на "А" група, информира БГНЕС.


На стадион "Берое", пред около 5000 зрители, "смърфовете" имаха превес през първото полувреме, но така и не успяха да реализира положенията си. Все пак грешка на Станислав Бачев позволи на гостите да поведат в 41-та минута. След пас от дълбочина, който бранителят не успя да изчисти, топката попадна у Йордан Тодоров, който напредна и от десетина метра реализира за 0:1. Това бе втори гол за Тодоров, откакто бившият играч на ЦСКА премина на "Лаута". В началото на втората част, "заралии" се активизираха и първо Андонов, а след това и Писаров, пробваха рефлекса на вратаря на гостите Стоян Ставрев. В 63-та минута обаче, Боян Илиев пропусна да удвои резултата. След центриране от корнер, топката попадна в него, но от пет метра той не можа да уцели вратата. Последваха нови контраатаки за гостите, но нови пропуски на Дембеле, Том и Тодоров оставиха смърфовете да треперят до последно. В даденото петминутно допълнително време от съдията Николай Йорданов, домакините опитаха натиск, но до гол така и не се стигна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.