20.05.2010 12:22

Изтървахме Белгия за 2 минути

Видян 1281 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 България загуби злощастно от Белгия с 1:2 в контролен мач, игран на стадион "Крал Бодуен" в Брюксел, след като до 89-ата минута водеше с 1:0, пише БГНЕС.


Националите изиграха мача на прилично ниво, като Михайлов спаси и дузпа, отсъдена още в 3-тата минута за фаул на Миланов срещу Азер. Нашият вратар бе на мястото си и при опасния удар на Лукако в 13-ата минута, и при "опита" на капитана Ст. Петров да си вкара автогол в 18-ата минута. Постепенно момчетата на Мъри Стоилов, устояли на началния натиск на домакините, изравниха играта и започнаха да създават напрежение пред вратата на Белгия. В 26-ата минута Бл. Георгиев бе близо до откриване на резултата, но изстрелът му срещна дясната греда на вратата на Жилет. Пет минути по-късно обаче нашите не сгрешиха - атака, преминала през Манолев и Пеев, бе завършена от Ив. Попов, който с мощен шут след рикошет опъна мрежата на Жилет - 1:0 за България. След почивката двата отбора извършиха множество смени и темпото на игра значително падна. Най-добрата възможност пред "трикольорите" се откри чак в 83-ата минута, когато Пеев стреля от воле от границата на наказателното поле, но не уцели вратата. И когато нашите вече предвкусваха победата, с две мълниеносни контраатаки белгийците обърнаха резултата - чрез Льопон в 89-ата и Компани в добавеното време след страхотно меле в полето пред Михайлов. Състав на България: Михайлов, Иванов, Манолев, Ангелов, Миланов, Пеев, Ст. Петров, Янков, Бл. Георгиев, Попов, Божинов (Николов, Камбуров, Ив. Стоянов, Рангелов).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.