Свързани новини

04.09.2020 09:30

Изпуснахме Ирландия в последните секунди

Видян 2181 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на България стартира с равенство 1:1 с Република Ирландия в група 4 на Лига В на турнира на УЕФА Лига на Нациите. Попадението за нашите беше дело на Божидар Краев, който в 56-ата минута оползотвори подаване на Тодор Неделев през центъра. Шейн Дъфи вкара 4-ия си гол за Ирландия в 93-ата минута, след като засече центриране от корнер.

България продължава с отрицателния си баланс срещу този противник. Също така остава и все така негативната серия на тима ни, който има едва една победа в последните 14 мача. След три дни нашите национали гостуват на Уелс във втората си среща, която е и последна преди решителния бараж с Унгария за място на Евро 2021.

В 13-ата минута ирландците пропуснаха първата чиста възможност, но тя дойде след неконцентрирана изява на Кристиян Димитров. Вратарят Георгиев му подаде топката от начален удар, но Аарън Конъли му я открадна и от минимален ъгъл опита да вкара, но безуспешно.
В 28-ата минута се отвори и много добра възможност за България. Антон Недялков намери Неделев с чудесен диагонал от ляво, но лидерът на Ботев (Пловдив) беше застигнат от ирландски бранител и все пак опита да прехвърли вратаря, но топката мина над гредата.

В 44-ата минута българите се разминаха с попадение в своята врата, след като Джеф Хендрик проби от дясно, като пробяга почти 40 метра. Той влезе в зоната от дясно и подаде в центъра, но Калъм О'Доуда се размина с топката и не успя да я насочи в мрежата на Георгиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл