Свързани новини

30.06.2014 15:01

Играта загрубя: Мениджърът на Кличко нападна Кобрата

Видян 884 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Психологическите игри между екипите на Кубрат Пулев и Владимир Кличко не спират. Двамата излизат в мач за световните титли в тежка категория на 6 септември в Хамбург, а от лагера на Кличко явно не могат да преглътнат това, че Кобрата поиска шампионът да се подлага на извънсъстезателен допинг контрол. Още на пресконференцията миналата седмица Пулев обяви, че той винаги е на разположение на допинг полицаите, докато Кличко дава проби само след мач. Тогава от екипа на Владимир обясниха, че имат договор с немската асоциация на профи боксьорите, по чийто правилник подобни проверки са само след мач. Мениджърът на Кличко Бернд Бьонте обаче реши да нападне допълнително Пулев заради искането му.


„Пулев разиграва един нескопосан сценарий и просто се опитва да влезе под кожата на Влад. Ние си спазваме правилата, а от отбора на Пулев - Зауерланд, се опитват да развалят репутацията на Владимир! Немската асоциация по бокс е задължена да обяви положителни допинг проби. Но такъв не е случаят с австрийската федерация, с която работят от Зауерланд. В такъв случай какъв е смисълът от извънсъстезателните проверки в техния отбор?“ изригна Бьонте пред fightnews.com.


Самият Владимир Кличко пък говори пред Съветски спорт: „Пулев наистина се развихри. Ако трябва да съм честен, той успя да ме изнерви.“ От своя страна Кобрата контрира в интервю за 7 дни спорт: „Радвам се, че Кличко го гони параноята и си мисли, че всичко това се коментира. Още един път ме подценява“, каза претендент №1 за световните титли в тежка категория.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог