Свързани новини

30.07.2010 10:41

Ясен Петров: Мъжки двубой, изпуснахме победата

Видян 1726 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наставникът на Левски Ясен Петров не пожела да коментира ситуацията с отменения гол на "сините" в снощния мач с Калмар. Треньорът обясни, че не е видял добре ситуацията.


Петров обяви, че отборът вече се съсредоточава в предстоящото дерби с ЦСКА и ще мисли за реванша с Калмар след "вечното дерби". "Мъжки двубой, на този терен преобладаваха единоборствата. Отговорихме на силовата игра на противника по-добър начин. Съжалявам, че допуснахме изравняване и не успяхме да си тръгнем с победа към София. Една от смените бе принудителна, другите бяха в хода на мача. Играхме на много тежък терен, а играчите ни са доста леки. Този терен не позволяваше да се играе футбол. Не мога да коментирам ситуацията при отменения гол, тъй като не я видях добре. Реваншът ще е толкова труден, колкото ние си го направим. В момента не мисля за този мач. Предстои ни дерби в неделя. Влизаме с намерението в дербито да се представим по най-добрия начин", каза Петров. "Добър турнирен резултат, но не сме съвсем доволни, защото водихме до 83-та минута. Има и втори мач, нашата задача е да продължим. Съжаляваме, че не победихме тук. Не си правим илюзии, че ще бъде леко на реванша, знаехме, че Калмар е силен отбор и бяхме наясно, че ни чака тежка турнирна битка. Все пак резултатът е в наша полза. Доволен съм от целия отбор, от себераздаването, че играха разнообразно. И моето мнение, и на делегата е, че голът е бил чист. Даде игра с ръка на Дембеле, а той вкара с глава", коментира от своя страна спортния директор на Левски Георги Иванов. "Като цяло се справихме, просто този нелеп гол може да ни притесни малко, но като цяло сме по-стойностният отбор. Те промениха схемата си на игра, малко бавно се ориентирахме в ситуацията, но Левски е по-класният отбор и не бива да има проблеми на Герена. Стадионът още в неделя ще бъде пълен с левскари, както и следващия четвъртък срещу Калмар", категоричен пък бе Христо Йовов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.