Свързани новини

29.03.2021 10:43

Ясен Петров: Доволен съм, защото видях мъже

Видян 1384 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът на България Ясен Петров обяви, че е доволен от отбора, въпреки загубата с 0:2 в София снощи в световната квалификация от група "С", предаде БНР:

"Мисля, че нашите момчета дадоха всичко от себе си срещу много силен отбор. Италианците не искам да ги коментирам, защото са наистина добри. За нашите- сбиха се, искаха да отбележим, а и имаше умора. Но класата си е класа. Аз съм доволен, защото видях мъже.
Голът падна в много неприятен момент, защото падна две минути преди края. Исках и второто полувреме да играем по същия начин. Имахме и ние възможност да получим дузпа, но съдията така е преценил.
Имахме нова атака, видяхте, че Андрей Гълъбинов спечели 13-14 единоборства. А Спас Делев е много бърз. След това потърсихме включването с втори таран като Атанас Илиев, но не се получи да отбележим гол", заяви Петров.

Андрей Гълъбинов пък е на мнение, че дузпата през първото полувреме е предрешила изхода на срещата.

"Доволен съм от играта, най-вече от отбора. Особено през първото полувреме. Ако не беше свирнал тази съмнителна дузпа, мачът по друг начин можеше да свърши. Ние се познаваме със Спас Делев от много години, но сега си говорихме много, имахме комуникация. Добър футболист и имаме добри неща заедно", заяви нападателят на италианския Специя.

"Ние трябва да тръгнем от този мач, да забравим мача с Швейцария. Все пак Италия е отбор четири пъти световен шампион. Но Северна Ирландия, макар и да не е Италия или Швейцария, те си имат своите силни страни. Разбира се, и слаби страни, така че ние ще се опитаме да атакуваме и да тръгнем от този мач", допълни Гълъбинов.


 Родните национали показаха по-добра игра от първия двубой с Швейцария, но за съжаление допуснаха второ поражение в кампанията. Адзурите откриха резултата в срещата след гол от много спорна дузпа в края на първото полувреме, а в последните минути на срещата Мануел Локатели оформи крайния резултат в двубоя. След два мача България е на дъното в група С, като още няма точка и е с голова разлика 1:5.
В сряда България ще изиграе третия си мач от световните квалификации, като гостува на Северна Ирландия в Белфаст.


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв