22.03.2016 16:03

Янков: Надявам се на кръг от Световната купа в България

Видян 1164 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Носителят на Световната купа по сноуборд в паралелните дисциплини Радослав Янков заяви, че много би се радвал, ако България бъде домакин на кръг от Световната купа. Янков и Георги Атанасов бяха наградени съответно за спортист и треньор номер 1 на месец януари в анкетата на спортните редакции.
„Надявам се да има такава възможност, да се проведе такова състезание. В чужбина тази година стартовете бяха много малко, дори отложиха два. Ако България бъде домакин на такъв старт, ще бъда радостен. Сигурен съм, че където и да се проведе ще бъде на много високо ниво“, каза Янков.Той добави, че е оптимист за развитието на сноуборда. „Всичко тръгва от клубовете. От там съм тръгнал и аз. Трябва да има повече пари за клубовете, за треньорите, да има повече писти и нещата със сигурност ще се случат“, смята състезателят.
Носителят на Големия кристален глобус в паралелните дисциплини в сноуборда бе награден и с чисто нов джип Audi Q5 2.0 TDI, който получи от едноименния спонсор на Българската федерация по ски.
За радост на родните фенове Янков ще участва на държавното първенство, което ще се проведе на 30 и 31 март в Банско. Междувременно сноубордистът се похвали в социалните мрежи със селфи, на което е с Димитър Бербатов. Двамата се щракнаха в НСА, където е бил нападателят на ПАОК, за да обсъди въпроси по дипломната си работа за предстоящата изпитна сесия през юни. Както е известно, Бербо е студент в Академията, също като Радо Янков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак