Свързани новини

15.02.2021 16:55

И Барчовски се оплака от измамите с антигенните тестове на летище София

Видян 1674 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжкият национален отбор по баскетбол отпътува за Латвия, където ще изиграе решаващата квалификация за класиране на ЕвроБаскет 2022. Полетът на националите до Рига беше през Амстердам, което навлече куп разпразии на играчите и щаба преди качаването в самолета. Причината са изискванията за антигенни тестове за влизане в Амстердам. Това провокира и емоциите на треньора на лъвовете Росен Барчовски, който изригна срещу правилата в социалните мрежи.


„Безподобни, нагли крадци!  С националният ни  мъжки тим по баскетбол заминаваме за европейски квалификации в Рига. Полетът ни е през Амстердам, транзит, с престой от 1 час. Холандците искат задължително негативен бърз антигенен тест, направен не повече от 4 часа. Т. е. на летище София, защото  полета е в 7ч сутринта, няма къде другаде да се извърши. Правиме го срещу 75 лв на човек?!? При положение, че в аптеките е 25лв, а в лабораториите 30лв. 1400лв за цялата група. При положение, че предишният ден правихме PCR тест, и всички резултати са отрицателни. Имаме естествено документи. Не върви. На всичкото отгоре ни искат 4 часа преди полета, все едно летим за луната. И този тормоз и грабеж е вече почти година. Не само у нас, навсякъде е това. Само в нашия самолет са 150 пътника. В един полет, правете сметка. Как да наречеш това...” , написа Барчовски в профила си във Фейсбук. 19’ вече Ви разказа за смущаващата практика на летището, а здравните власти упорито отказват коментар по случая.


Българските баскетболисти ще се изправят срещу домакина Латвия (20 февруари) и Босна и Херцеговина (22 февруари).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог