Свързани новини

07.03.2020 17:07

Хабиб към Фъргюсън: Очилатко, ще те изям в уличен бой

Видян 1921 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хабиб Нурмагомедов е готов за своята защита на титлата, която ще се проведе през април в главната битка на UFC 249 в Бруклин. Негов опонент ще бъде бившият временен шампион Тони Фъргюсън. Това ще бъде 5-ти опит за битка между тях и двамата вече застанаха лице в лице преди битката. От UFC организираха пресконференция преди кантара за UFC 248, на която Хабиб и Тони отговаряха на въпроси от медиите.


 


Непобеденият шампион уважава Фъргюсън като боец, но не го харесва, защото бил фалшив и глупав. "The Eagle" смята, че ще успее да победи, но се притеснява, защото Тони бил на години и хората ще говорят, че е победил старец. Ето какво каза Хабиб към Тони по време на пресконферецията:


 


"Мисля, че Тони заслужава това и е истинско предизвикателство. Уважавам неговите умения. Той е добър боец, но хората не го харесват, защото е тъпак. Никой не го харесва. Вижте как изглежда като глупак. Уважавам уменията му и затова съм тук. Това е най-голямата битка за годината. Ще видим какво ще стане през април. Тук съм, защото искам да съм най-велик и затова трябва да го победя. Наслаждавам се на битките с моите опоненти.


 


Сега с Тони ще бъде по-трудно. През април ще бъде голяма нощ за историята на категорията. Победителят ще е най-великият в историята. Вярвам в себе си и в моите умения. Само едно нещо ме натъжава, защото Тони е стар и хората ще говорят, че съм победил старец. 36 години не са добри за лека категория. Ще го размажа и хората ще казват, че съм победил възрастен боец. Ей, очилатко, ще те изям в уличен бой. Кой си ти?


 


Аз съм от планините и ще те изям. Вие не се биете по улиците в Америка. Кога си се бил на улицата? Тони е малък лъжец и не казва истината на хората. Той не е никакъв мексиканец. Аз съм от истинските планини, а той е фалшив мексиканец. Уважавам го като боец, но като човек мисля, че е загубил ума си. Тони ме ядосва, защото лъже, но не е в главата ми."


 


 


Източник: Mma.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв