Свързани новини

17.06.2019 13:16

Хабиб и Флойд се бият през 2019 г.?

Видян 1183 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от най-дългоочакваните двубой в света на бойните спортове може да се проведе през тази година. Според руски издания световният шампион в бокса Флойд Мейуедър може да се бие с шампиона в смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов през 2019-а. За подобен мач се заговори за първи път след зрелищната победа на дегестанеца над Конър Макгрегър. Мач между Нурмагомедов и Мейуедър би се превърнал в истинска сензация, която да се превърне в най-печелившия мач в световен мащаб. Вече дори бе пуснат постер за евентуалния двубой. На този етап все още не е уточнено какъв ще бъде мачът: дали ще бъде боксов или ММА. Самият Мейуедър на няколко пъти вече е провеждал ММА тренировки и дори се би в ММА – мач в Япония. По-голяма е вероятността подобен двубой да се проведе по боксовите правила. Както е известно американецът вече победи другата голяма ММА звезда Конър Макгрегър, а мачът им счупи всички рекорди по приходи.


Срещата между Нурмагомедов и Мейуедър може да се състои към края на годината. Както е известно Хабиб ще се завърне в октагона на 7-и септември в главния мач на галата UFC 242. Той ще се бие с Дъстие Порие.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог