07.03.2016 16:07

Гришо започва в Индиън Уелс под номер 26 в ранглистата

Видян 1061 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Първата ракета на България Григор Димитров запази 26-ото си място в световната ранглиста на АТР. 24-годишният хасковлия имаше почивка миналата седмица и не участваше в турнири, като по този начин не защитава точки и остана със същия актив от 1420 пункта. С толкова са още Ник Кирьос (Австралия) и Мартин Клижан (Словакия).
Тази седмица Гришо ще се включи в започващия на 10 март турнир от сериите Мастърс в Индиън Уелс, където ще играе на сингъл и на двойки в тандем с Марк Мирний (Беларус).



В топ 10 няма промени. Лидер убедително продължава да бъде Новак Джокович от Сърбия с 16 580 точки, пред Анди Мъри (Великобритания) с 8685 точки и Роджър Федерер (Швейцария) с 8295 точки. Челната десетка се допълва от Стан Вавринка, Рафаел Надал, Кей Нишикори, Томаш Бердих, Давид Ферер, Жо-Вилфред Цонга и Ришар Гаске. Представящият се отлично през този сезон австриец Доминик Тийм се приближи още повече до топ 10 и вече е 13-и с актив от 2430 точки.



При дамите без промяна остава класирането на Цветана Пиронкова в WTA. Най-добрата българска тенисистка и през тази седмица е 105-а с актив от 641 точки. Продължава спадът на втората ракета на страната Сесил Каратанчева, която се смъкна с още три места и вече е 128-а с 460 точки.
Номер 1 в света продължава да бъде Серина Уилямс (САЩ) с 9245 точки, а призовата тройка допълват Анжелик Кербер (Германия) с 5700 точки и Агниешка Радванска (Полша) с 5450 точки.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион