Свързани новини

07.07.2019 08:07

Гришо в скандал за 2 лв., не пуснал смс за Синя зона

Видян 3048 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се замеси в грозен скандал в центъра на София, разкрива Блиц. Хасковлията седнал да обядва с мениджъра си Георги Стоименов в скъпарско заведение, но "забравил" да си пусне смс за Синя зона: 2 лв. се видели крупна сума за милионера. Служители на градска мобилност тръгнали да слагат скоба на лъскавото БМВ на двукратния победител в анкетата Спортист №1 на България. Гришо и мениджърът му излязли навън и вдигнали луд скандал на служителите,  които просто си изпълнявали задълженията. След няколко минутен скандал Григор все пак заплатил глобата си в размер на 30 лева и скобата на колата била махната. Посетителите в Капанина били възмутени, че Димитров е създал подобен проблем , отказвайки да плати смешна глоба, при положение че има милиони в сметките си


Димитров намери време да се прибере до България, че даже да говори с премиера борисов, който пък го цитира на конгреса на ГЕРБ, след като отпадна още в първия кръг на третия за годината турнир от Големия шлем – Уимбълдън. Хасковлията допусна нелеп обрат от 2:0 сета до 2:3 срещу 84-ия в света французин Корентин Муте, за когото това бе първа победа в кариерата в основната схема на турнир от Голямата четворка.


От днес най-добрата ни ракета пък ще изпадне от топ 50 на мъжкия тенис. След фиаското на Уимбълън Гришо ще бъде № 51 в света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни