Димитров и Карацев се срещнаха в четвъртфиналите в Мелбърн преди две години, когато руснакът се наложи в четири сета. По-късно същата година българинът победи същия съперник в Сан Диего.

Свързани новини

12.01.2023 10:52

Гришо срещу Карацев в Мелбърн

Видян 3789 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров е поставен под №27 в основната схема и ще срещне руснака Аслан Карацев в първия кръг на Откритото първенство на Австралия, което започва в понеделник, определи жребият, предаде БНР.

Димитров и Карацев се срещнаха в четвъртфиналите в Мелбърн преди две години, когато руснакът се наложи в четири сета. По-късно същата година българинът победи същия съперник в Сан Диего.

Димитров при успех над Карацев ще играе със сърбина Ласло Джере или квалификант. Потенциален съперник на Григор в третия кръг е деветкратният шампион в Мелбърн Новак Джокович. Джокович започва с Роберто Карбайес Баена при завръщането си на Аустрелиън Оупън, след което му предстои сблъсък с Уго Далиен или квалификант.

Миналогодишният шампион и първи поставен в схемата Рафаел Надал започва защитата на титлата срещу британеца Джак Дрейпър, а първият поставен съперник за него може да бъде японецът Йохишито Нишиока в трети кръг.

Първата ни ракета при жените Виктория Томова ще срещне 12-та поставена в схемата олимпийска шампионка Белинда Бенчич от Швейцария в първия си мач в Мелбърн. При победа за Томова предстои двубой с една от американките Клеър Лю или Мадисън Бренгъл.

Водачката в световната ранглиста и полуфиналистка от миналия сезон Ига Швьонтек (Полша) стартира срещу Юле Ниймайер (Германия), а вицешампионката от 2022 година и номер 13 в схемата Даниел Колинс (САЩ) е също в най-горната четвърт и започва срещу Ана Калинская (Русия). Двете могат да се срещнат в четвъртия кръг.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева