04.07.2016 09:47

Григор Димитров уволнил треньора си преди Уимбълдън

Видян 1228 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Първата ракета на България Григор Димитров разкри, че се е разделил с личния си треньор Франко Давин в седмицата преди началото на Откритото първенство на Великобритания.



Припомняме, че Гришо стигна до третия кръг на Уимбълдън, където загуби от №29 Стийв Джонсън (САЩ) със 7:6 (6), 6:7 (3), 4:6, 2:6.
„Нещата между мен и Франко не се получиха. Това е положението“, коментира Димитров. „Почувствах, че е време за промяна, нещо ново, нещо, което да ме върне в правия път. Искам да се развивам. Това е голямата ми цел. Но искам и да печеля мачове. Просто всичко трябва да върви заедно. Това, че имах възможност изцяло да контролирам нещата, ми даде много. Сам правих всичко за себе си и това ми хареса“, добави той.



От началото на сезона хасковлията загуби два финала – в Сидни и в Истанбул, но в последните три месеца е без победа в тура, заради което се свлече на 37-о място в световната ранглиста. На Уимбълдън пък 25-годишният тенисист прекъсна серия от шест поредни загуби и записа две поредни победи в един турнир за първи път от края на април.



Димитров все още не е мислил за нов личен треньор. „Честно казано, не съм мислил по този въпрос. За първи път съм в такава ситуация на толкова голям турнир като този. Опитвах се да бъде позитивен и да не го мисля особено. Естествено, сега ще имам повече време на преценя и да реша какво да правя“, завърши Гришо.












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.