Той призна, че се надява, че ще може за трети път да атакува световната титла в тежка категория, но не иска да си поставя конкретни цели.

Свързани новини

15.12.2023 09:30

Говорехме да откажа мача, че бях с температура: Кубрат Пулев

Видян 3351 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев каза, че е имало вариант изобщо да не излезе на ринга за мача си с поляка Анджей Вавжик, тъй като в последните дни е бил с температура, предаде БНР.

Българинът спечели двубоя с пълно съдийско единодушие, като двама от тримата арбитри край ринга му присъдиха успех и в десетта рунда и показа, че здравословните проблеми не са му повлияли толкова силно.

"Противникът беше труден за намиране с удари. Аз от година и нещо не съм играл и ми трябваше време да намеря ритъма си и да разтъпча ринга. Новата година ще ми донесе и нов късмет, сигурен съм. Трябваше да го бия и още по-убедително. Винаги изисквам много повече от себе си. Не се задоволям с постигнатото, макар че до известна степен съм доволен. Можеше и по-добре да се спря, но при така поставените условия победата не е лош резултат. Преди мача имах температура и пазехме това в тайна. Дори и сутрина имах температура. Говорихме с щаба дори да откажа мача. Тук в САЩ винаги имам някакви драми, но да благодарим на Господ", каза 42-годишният Пулев.

Той призна, че се надява, че ще може за трети път да атакува световната титла в тежка категория, но не иска да си поставя конкретни цели.

"Не искам да правя дългосрочни планове. Step-by-step (бел. ред. - Стъпка по стъпка). Догодина мисля да изиграя още по-сериозен мач, а защо не и за титла. Трябва да гоним постижения", каза още той.

"Година и половина без бокс ми повлия. Не съм толкова разчупен и обигран. Рингът ми липсваше на мускулите, на краката... Много наши познати дойдоха от всички краища на Америка, за да ни подкрепят. Това е уникална подкрепя. Поздравявам и цяла България", каза Пулев пред камерата на bTV.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог