еорги Градев обяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз (БФС).

Свързани новини

16.01.2024 10:25

Георги Градев се кандидатира за президент на БФС

Видян 973 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги Градев обяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз (БФС). Специалистът по спортно право беше част от екипа на друг кандидат - Димитър Бербатов, като напусна през ноември.

"Приятели, мой граждански и професионален дълг е да помогна на българския футбол да излезе от кризата и разцеплението, което сегашното ръководство на Български футболен съюз създаде. Вече 20 години работя в и за българския футбол. Почти няма клуб, футболист или треньор, на когото да не съм помогнал. Изградих име и контакти във всички международни футболни организации като ФИФА, УЕФА, ЕКА, ФИФПро, КАС и други. Имам зад гърба си повече от 600 дела в спортни инстанции. Помагам на малки и големи еднакво", написа Градев във "Фейсбук".

Той посочи работата си в шахмата в последните месеци. Градев беше секретар на временната комисия на Международната федерация по шахмат (ФИДЕ), която ръководеше българския шахмат и е правен съветник на Българската спортна федерация по шахмат (БСФШ), която получи международно признание и беше избрана за член на ФИДЕ.

"Преди 7 месеца ми се предостави възможност да участвам в обединението на българския шахмат, за което допринесох с експертиза, контакти, отдаденост и най-вече с твърдост и непоколебимост при вземането на важни управленски решения. Резултатите са видими за всички. Дойде време да пренеса моя опит, знания, контакти и комуникативност в услуга на българския футбол", допълни Градев.

Той посочи, че е привлякъл експерти от България и чужбина с опит, с които ще разработят програма за българския футбол: "Получих съгласието на доказани специалисти в различни области с голямо обществено доверие, които да станат част от управленския орган на БФС. Ще имам срещи с държавата и общините."

Градев ще отвори офис на стадион "Васил Левски", където всеки ще е "добре дошъл със своите въпроси, идеи и препоръки". Той допълни, че официалният старт на кампанията му ще бъде даден, след като бъде обявена покана за конгреса в Търговския регистър.

Кандидатурата си за президент на БФС вече обяви Димитър Бербатов. Друг бивш национал - Илиян Стоянов, съобщи, че ще се кандидатира и ще представи програмата си в края на януари. Собственикът на "Локомотив" (Пловдив) Христо Крушарски също заяви, че ще участва в изборите.

Снимка: Winner.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец