19.11.2008 15:58

Футболист направи шокиращи разкрития за Юнайтед

Видян 1583 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед и настоящ на Барселона - Жерар Пике, разкри шокиращи факти от съблекалнята на Олд Трафърд, като например това, че в тима има играчи, които не разбират какво им говори сър Алекс Фъргюсън, заради шотландския акцент на мениджъра на Бербатов и компания, съобщи gong.bg.


Младежкият национал на Испания игра за червените дяволи от 2004 година до лятото на 2008-а, когато се завърна в Барса и шокиран от хранителните навици на английските шампиони, които залагали предимно на бирата и хамбургерите и се пръскали от тлъстини.


''Това е недопустимо. Всеки ядеше каквото си иска. Като си представите английския начин на ядене, можете да се сетите за какво говоря. На всеки 15 дни ни качваха на машината за измерване на тлъстините. Не може да си представите колко от водещите играчи на клуба буквално чупеха машината, защото тяхната диета беше бира и бургери'', шокиран е Пике.


''Когато пристигнах в Юнайтед, не бях способен да говоря английски и разбирах съвсем малко от разговорите в съблекалнята. Дядката, както Фъргюсън е известен в Манчестър, говори шотландския вариант на английския, който е като китайския. Аз обаче не бях най-тежкият случай. В сегашния състав има футболисти, които все още не го разбира. Дотогава живеех с родителите ми в Барселона. Промяната беше много тежка, но ми помогна да се превърна от момче в мъж. Не съжалявам, защото точно в Юнайтед се усъвършенствах като футболист", каза Пике.


Междувременно мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън беше наказан за два мача и бе глобен с 10 000 паунда от Дисциплинарната комисия на Футболната Асоциация на Англия, съобщи БГНЕС.


Шотландецът се призна за виновен по обвиненията в неприлично поведение срещу рефера на срещата с Хъл Сити Майк Дийн. Сър Алекс нападна съдията на мача с "тигрите", който се игра на 1 ноември. Тогава Юнайтед спечелиха с 4:3, след като водиха с 4:1 на "Олд Трафорд"


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак