Свързани новини

01.09.2014 10:40

Френските медии във възторг от играта на Бербатов

Видян 1475 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов заслужи поредните похвали от френските медии заради силното си представяне в мача с Лил. Бившият капитан на националния отбор отбеляза единствения гол за тима си при равенството 1:1.


Освен попадението той имаше още няколко шанса да се разпише, но ги изпусна. Бербо трябваше да се справя без помощта на голямата звезда Радамел Фалкао, който изгледа мача от трибуните и се заговори, че е пред трансфер в Реал Мадрид.


Медии като RTL отбелязват, че дори и без колумбиеца "монегаските" имат достатъчно класа в нападение в лицето на Бербатов.


Положителни са отзивите и на авторитетния вестник Екип. "Представянето на Бербатов беше поставено под особено внимание повече от обикновеното по обясними причини. При отсъствието на Фалкао от списъка с голмайсторите


той показа, че може да се справи и офанзивният потенциал на Монако не се изчерпва само с най-скъпата покупка от Колумбия. Доста често Бербатов беше изолиран от съотборниците си и това доведе до видимо раздразнение от негова страна."


"Вторият му гол през сезона, който падна в 61-та минута обаче извади останалите играчи в офанзивен план от апатията и на своя страна те започнаха да творят. Но това не се оказа достатъчно за първи успех у дома този сезон", написа още Екип.


И останалите медии в страната отбелязват колко е ключово значението на Бербатов, а още по време на мача коментарите бяха, че Бербатов е сред най-ценните покупки на "монегаските", тъй като е отплатил инвестицията в себе си с 8 гола и 4 асистенции в общо 16 мача от януари насам.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.