Свързани новини

09.06.2021 10:00

Франция ни би с 3:0, но загуби Бензема

Видян 1648 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Световният шампион Франция очаквано  победи националния ни отбор с 3:0 в приятелска среща, играна в Париж. Успехът на петлите бе помрачен от контузията на намиращия се в много добра форма Карим Бензема. Той получи травма през първото полувреме и бе заменен  принудително. Най-вероятно нападателят на Реал ще пропусне първия мач на Франция на еврошампионата. В него французите ще играят с Германия. Както е известно петлите попаднаха в най-тежката група на първенството заедно с немците, Португалия и Унгария.
Националният ни отбор показа някаква игра срещу световните шампиони, като до 80-ата минута резултатът беше само 0:1. С голове в 83-тата и 90-ата минута Оливие Жиру оформи крайния резултат в срещата.
Така България завърши мини турнето си от проверки с три от участниците на Евро 2020 - Словакия (1:1), Русия (0:1) и Франция (0:3) без успех. Тимът остана и без победа под ръководството на Ясен Петров.

Селекционерът на българския национален тим по футбол Ясен Петров заяви след загубата, че отборът може да извлече само поуки от трите приятелски срещи, които изигра в последната седмица. "Лъвовете" завършиха 1:1 със Словакия и загубиха от Русия с 0:1 преди това.

"Огромен респект. Играхме срещу много силен отбор. Рано прибегнахме до смените, защото предварително знаехме, че имаме шест смени и трябва да ги направим по-рано. Имаше умора в играчите. Франция е силен отбор и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог