Свързани новини

05.11.2009 13:58

Федерацията по мотоциклетизъм ще бъде закрита

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов обяви, че от 1 декември централата ще бъде закрита за няколко месеца заради задължения, предаде БГНЕС.


"Скоро проведохме управителен съвет и решихме от първи декември да закрием федерацията за няколко месеца. Това се налага заради задължения от 600 хиляди лева към банки и други кредитори", коментира Николов. "Може би ще се наложи през февруари да проведем общо събрание, защото няма от къде да вземем пари за следващата година. За сега не сме получили нито стотинка от бившата Агенция за младежта и спорта, сега Министерство на физическото възпитание и спорта", допълни той. "Всички състезания, които трябваше да организираме през 2010 г., както и тези, на които нашите състезатели трябваше да участват, са под въпрос. Не виждам смисъл да работим с пари назаем. Бюджетът който ни е необходим за следващата година, е около един милион лева. Сумата зависи от целите, които ще се поставят. Европейски и световни шампиони не се правят лесно. Само таксата за участие на Световно първенство на един състезател е 1000 евро. Цялото участие на един голям форум за един състезател излиза над 100 000 лева - за два мотора, резервни гуми, поддръжка, ремонт, пътуване и други", завърши Николов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и удовлетворение

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и