Свързани новини

14.03.2010 14:55

Ето'о: Ако отстраним Челси Шампионската лига е наша

Видян 1081 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на Интер Самюел Ето'о предупреди Челси, че във вторник той и съотборниците му излизат за победа на Стамфорд Бридж, информира БГНЕС.


Другата седмица нерадзурите ще се опитат да отстранят отбора на Карло Анчелоти от Шампионската лига, за да могат в последствие и да спечелят турнира. Лидерът в Серия А победи лондончани с 2:1 в първия мач от осминафиналите на състезанието и Ето'о е сигурен, че цялото напрежение ще падне върху домакините. "Челси е фаворит и това със сигурност внася напрежение в отбора. Всяка изминала минута от мача във вторник, която премине без гол за тях, ще усилва това напрежение. Това не означава, че ние ще излезем със дефанзивна тактика. Това би било огромна грешка. Ще атакуваме от началото на мача и ако отстраним Челси аз вярвам, че можем да спечелим и Шампионската лига.", сподели камерунецът. Бившият играч на Барселона също така разкри, че вече е предупредил звездата на сините Дидие Дрогба, че неговият отбор ще трябва да даде всичко на което е способен за да си заслужи място сред най-добрите осем тима в турнира. "Казах на Дрогба, че ще създадем сериозни проблеми на Челси и те ще трябва да се представят над нормалното си високо ниво за да ни победят. Подразних се когато видях, че жребия ни е отредил да играем с тях, защото се надявах това да бъде финалния мач на турнира, но въпреки това не се страхуваме. Трябва да повторим играта, която показахме на Сан Сиро.", добави нападателят. След отпадането на Фиорентина и Милан, Интер остава единственият италиански отбор в надпреварата, но Ето'о е сигурен че нерадзурите ще продължат. "Мачът е в нашите ръце и ако играем нашата си игра няма да бъдем елиминирани. Мисля, че ще има много голове и се надявам ние да надделеем.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион