16.07.2009 08:57

Едно полувреме стигна на Левски срещу Сант Хулия

Видян 1420 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Четиридесет и пет минути бяха необходими на Левски, за да победи убедително андорския шампион Сант Хулия с 4:0 в първата среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига, предаде БГНЕС.


След безлично първо полувреме, което изнерви привържениците на сините, двата тима се прибраха на почивката при нулево равенство. Феновете на Левски издигнаха два плаката, с които призоваваха наставника да си тръгва от отбора. Освен скандиранията срещу Велев запалянковците освиркваха и играчите на сините.
Футболистите на андорския отбор бяха изпратени с овации за мъжката си игра през първата част. В 50-та минута все пак логичното се случи. След центриране на Веселин Минев Дарко Тасевски откри резултата. В 55-та минута Сант Хулия остана с човек по-малко след като грузинският рефер Леван Паниашвили показа втори жълт картон на Диего Абдиан. В 65-та мин. нападателят на сините Георги Христов направи бърз рейд отдясно и хладнокръвно прати топката зад гол линията на Бурхос. В 73-та мин. Георги Христов направи резултата класически. В 79-та мин. андорският тим остана с 9 човека, след като и Фонтан получи втори жълт картон. В 82-та мин. Владо Гаджев изпълни перфектен пряк свободен удар. Стражът на гостите дори не помръдна, а сините ликуваха за четвъртото си попадение в срещата. В последните пет минути сините се скъсаха да пропускат, като най-много се "отличиха" Дарко Тасевски и Зе Соарес. Удар на македонеца срещна напречната греда в последната минута на двубоя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни