Свързани новини

29.01.2010 15:37

Дзакерони пое официално отбора на Ювентус

Видян 1227 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият наставник на Милан, Лацио и Интер Алберто Дзакерони бе назначен официално за старши-треньор на Ювентус, след като Чиро Ферара бе уволнен заради поредица от лоши резултати.


"Старата госпожа" съобщи на официалния си сайт: "Ферера бе освободен от своята позиция и Дзакерони бе назначен начело на Ювентус до месец юни 2010 година". Ферара води "бианконерите" за последно в снощния мач от Купата на Италия, който неговия тим загуби от шампиона Интер с 1:2. Дзакерони, директорите на "старата госпожа" Роберто Бетега и Алесио Секо, клубният президент Жан-Клод Блан и няколко адвокати проведоха среща в Торино, на която бяха уточнени детайлите около договора на специалиста. Новият треньор на италианския колос ще изведе отбора за първа тренировка в 15:00 часа местно време. Малко след това, Дзакерони ще бъде представен официално пред медиите. Дзакерони ще води "старата госпожа" до края на сезона, след което начело на тима най-вероятно ще застане Рафаел Бенитес."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.