Свързани новини

03.09.2010 14:04

Двойна комбина прави Левски шампион

Видян 2205 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-новата услуга на М-Тел е АБОНАМЕНТЕН ПЛАН – ЛЕВСКИ ШАМПИОН. Това се разбра, след като мобилният оператор, който е спонсор на сините от миналия век, стана меценат на БФС за следващите 2 години.


Безпардонният конфликт на интереси бе оповестен публично точно 3 дни преди националният ни отбор да започне кампанията си за Евро 2012 с гостуване на Англия на Уембли. Трябва да си много глупав, за да не стоплиш, че при това положение Левски няма нужда да играе мачовете си в А група – съдиите, които са на заплата в БФС, ако трябва – сами ще вкарват головете. С други думи – тимът от Герена отсега се стяга за следващото издание на Шампионската лига и уж скъсаният отвсякъде Тодор Батков нашироко прави сериозна селекция. Защото само предварителните кръгове от най-комерсиалния турнир носят почти 2,5 милиона евро. При влизане в групите – цифрата става приблизително двойна. Е, такива живи пари, при това кеш, във време на криза – как да не ги делнеш на три. Както се казва – на всекиго според заслугите.  


Именно заради това президентът на БФС Боби Михайлов, който някак случайно е част от митологията именно на Левски, много усмихнато би шута на дългогодишния спонсор Глобул – впрочем пръв конкурент на М-Тел. Компанията 10 години даваше парите на централата, плащаше и премиите на националите.   


Според последния договор, подписан между Глобул и БФС, в касата на ул. Иван Асен II влизаха по 400 000 лева на сезон за нуждите на държавната гарнитура. Отделно бяха фиксирани бонуси за успехи, но класиране на голям форум така или иначе нямаше. От Глобул са предложили да продължат да дават същата сума, но под друга форма - голяма част от нея да бъде като награда за класиране на Евро 2012 и при положителни постижения срещу фаворита Англия. Сериозната обвързаност на финансовите с футболните постижения е отказало шефовете на БФС от подновяване на контракта с Глобул и преди десетина дни е официализиран краят на дългогодишното партньорство.


Предстои и смяна на служебните номера на футболните национали и хората, свързани с държавния ни тим. Всички трябва да преминат от Глобул към М-Тел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв