Душан Керкез

Свързани новини

01.10.2023 08:10

Душан Керкез: За нас най-важни бяха трите точки

Видян 3485 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез не скри задоволството си от победата с 4:1 срещу Берое в 12-ия кръг на Първа лига по футбол. Това бе първи успех за наставника начело на "жълто-черните".

"Много важна победа за нас с оглед на трудната програма. Искам да поздравя своите играчи за успеха днес, защото имахме много трудни две седмици, в които освен тежки мачове, имахме и дълги пътувания, както и множество контузени и болни състезатели. Именно затова ни беше трудно да се подготвим за днешната среща, но футболистите положиха много усилия, играха като колектив и постигнаха това, което очаквахме от тях", коментира след двубоя Керкез.

"Доволен съм от резултата и играта ни в някои моменти, но вярвам, че в определени аспекти можем да се представим много по-добре. Разбира се, че не беше перфектният мач. Много е трудно да изиграеш перфектен двубой без грешки. Играта ни в защита е нещо, върху което трябва да работим. Всеки мач е различен и сега трябва да анализираме какво можем да подобрим", допълни наставникът на Ботев.

"През изминалите дни имахме множество индивидуална работа с всички играчи. Опитах се да сваля напрежението от тях и да фокусирам вниманието им изцяло върху предстоящия мач с Берое, защото за нас най-важни бяха трите точки в този двубой", завърши Душан Керкез.


Източник: БНР


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво