Свързани новини

22.09.2009 13:52

Дучето: Селекцията на ЦСКА това лято бе направена без мениджъри

Видян 1354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето заяви, че селекцията на "армейците" това лято е направена без мениджъри и това е една от причините отборът да постига успехи, предаде БГНЕС.


Дучето, който бе гост в Дискусионен клуб "Футбол.бг" допълни, че в тима на "червените" има пълна хармония между играчи, треньори, ръководство и фенове и заради това нещата в клуба вървят отлично. "В отбора на ЦСКА има пълна хармония и синхрон между играчите, треньорите, ръководството, феновете и именно това е причината за добрите резултати в последно време. Без публика не може да има успехи. Тези млади момчета имат шанс да играят в европейските турнири и искам да им пожелая успех. Постигнахме нещо много голямо, като момчетата победиха отбор като Динамо насред Москва. Искам да благодаря на ръководството за това, че ни отърва от Александър Томов, след като през миналия сезон лицензът ни бе отнет и ни бе попречено да играем в Европа. Ако трябва да направя един паралел между нашата агитка и тази на Левски, бих казал, че ние градим, а те рушат. "Червената" публика не мълчи, а протестира. Не бихме търпели никога такива мачове като тези на Левски с Тампере, БАТЕ Борисов и Жилина. На ЦСКА винаги се е падал силен съперник при жребия и затова "армейците" играят силен срещу силните. Ние не комуникираме с феновете на "сините", освен при срещите с полицията преди дербитата. Нашата цел е да подкрепяме отбора си. В сектор "Г" се пее през всичките 90 минути, на който не му харесва да плаща от 25 лева и да гледа мача от сектор "А". Сега ще организираме екскурзия до Монтана, а след това ще пътуваме и за Рим. Рома е силен отбор, но мисля, е нашите играчи ще се представят достойно. Около 3500-4000 привърженици ще пътуваме до Италия, за да докажем, че ЦСКА има велика публика. Трябва да има силни клубни отбори, за да има силен национален тим. Не е нормално тим, който заема 4-5 място в класирането, да има петима национали. Привържениците на ЦСКА обичат България и винаги са я подкрепяли. Нито веднъж не сме освиркали и националният селекционер. Но това няма да продължава вечно, след като няма резултати. Не е нормално треньора на представителния отбор на страната ни да се отнася по-различен начин към футболистите, които не са негови", коментира Дучето.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци